movietime

Har inte så mycket blogglust, men måste få till lite inlägg så det händer saker här. 
Förra veckan så hade ju vikten flygt uppåt. Och ja, det var ju bara tillfälligt och knäppt. I lördags stod vågen på ~54.5 igen och igår så *tada* visade sig trean! 53.6 mer exakt. Vilket jag den här gången inte ens hade förväntat mig för helgen blev en överätar-weekend verkligen. I fredags var det inte så farligt, mest att jag drack öl, 1,8 liter utöver mitt andra intag. Men i lördags, ojoj! Först var jag till mormor och morfar som bjöd på lunch, och pga ölen kvällen innan var jag tvungen att äta frukost hemma så huvudvärken skulle släppa. Ja, lunch betyder ju då omelett, mjukt bröd med ost, kaffe, bulle och toscatårta med smörkräm mm mm. Hade väl vart okej, om jag inte på kvällen var iväg på annan fest där jag åt ostbågar och popcorn, och sen TRE bitar hemmalagad pizza till nattamat. Usch vilken orgie, hemskt det är att se det så här i skrift. Detta ledde ju till att söndagen blev rätt så mycket matfattigare. Jag har kört på 5:2-dieten helt enkelt, och det resulterade i viktnedgång. Fast usch, så ska jag inte fortsätta. Nu ska jag försöka ha tråkiga helger, eller att de innebär lagom lite med alkohol och inte i form av öl. 
 
För att knyta an till rubriken, så är det filmfestival denna veckan. Jag äääälskar det, och lägger alldeles för mycket pengar på alla möjliga olika filmer. Dock är ju ett par timmar i biomörkret svårt för mig, vill ha något att tugga på konstant. Tidigare år har det varit riktigt besvärligt men nu tror jag att jag ska få till det. Jag gör morotsstavar. Haha, som jag måste tugga på jättelångsamt och försiktigt för att det inte ska störa, så det funkar ganska bra. Och så lightläsk och vatten. Vill ju vara med på detta, även om biotittande är så svårt för mig.
 
Och ja, nu har jag kanske får lite jobb också! Eller ja, timvik om ordinarie blir sjuka, så jag hoppas på mycket baciller i luften nu så jag får pengar! 

kan det bli värre?!

Jävligt missnöjd och arg idag. Jävla vikt och jävla kropp! Min vikt har varit 54,5 i lördags, 55,5 i söndags och då idag 56,5!?! Vilket inte stämmer, det vet jag. För 1 det går inte att gå upp på det sättet 2 jag har ätit för mellan 700-800 de senaste fyra dagarna och inte mycket mer än så innan och 3 jag har rört på mig varje dag. Jag väger mig alltid på morgonen innan frukost efter toalettbesök så det skulle inte behöva diffa speciellt mycket. Jag hade mens i fredags lördag så den extravikten ska väl vara borta vid det här laget?? 
 
Ser ut som en flodhäst iaf. Jag ska gå ut på en promenad nu, eller om jag först åker till stan och lämnar tillbaka en julklapp jag inte hade nytta av, och så tar jag promenaden efter det. Måste röra på mig, får panik här! 

tillsammans är vi mindre ensamma

Börjar med de bra nyheterna! Min matplan håller fortfarande. Har inte ätit för mycket någon dag sen nyår, igår blev det iofs en stor middag men inte så att jag känner att det förstörde för mycket. Jag kan ganska säkert säga att jag har hållit mig runt max 1000 kalorier per dag, ibland mindre.
 
Dock har jag ju bil tålamod, så vill ju ha snabba resultat på vågen. Det blir värre om jag väger mig varje dag så har bestämt mig för att varannan blitt mer lagom. 
 
Idag har jag träffat en efterlängtad kompis på stan. Vi gick på kafé, jag tog inte något sockerbombat bakverk, sen var vi på demonstration och sen gick vi på kafé och jag blev bjuden på te! Hur snällt som helst, och bra, då min ekonomi är obefintlig för tillfället. 
 
Jag har träffat lite olika kompisar nu de senaste veckorna. Behövt det för att inte gotta ner mig i ensamheten. Vi har druckit kaffe, pratat minnen, gått promenader, pysslat och delat secondhand-tips. Jag har så bra kompisar, och jag är så glad att jag har dem nära nu igen. Ska aldrig flytta iväg igen! 
 
Sen har jag dödsångest halva dagarna för att vi inte har några pengar, men det är faktiskt inte något jag vill gå in på nu. 

sämst flickvän ever

Jag är så vilsen just nu. Har inget mål, inget att kämpa för, inget mer än att förstöra mig själv. 
 
Läser andras bloggar och slås av hur tur jag har. Hur mycket värre jag hade kunnat må, hur mycket mer ensam jag hade kunnat vara, inte bara inbillat utan på riktigt, hur uppfuckad mina skolbetyg hade kunnat vara om jag inte fixat gymnasiet. Hur mycket mer ångest jag hade kunnat ha helt enkelt. Och ändå mår jag ju inte bra. Även om jag har klarat mig från överdoser, bältesläggningar och psykoser. Jag känner mig så löjlig. Som en vuxen som inte vill växa upp. Inte vill ta ansvar. Som ska trotsa, även om jag vet att det inte går att komma undan. 
 
Fast det är ju inte det jag vill. Jag vill bara må bra, eller jag vill inte må så dåligt jag gör nu iaf.
 
L blir nog arg på mig. Nej inte arg, men jag kommer inte på rätt ord. För jag är inte kärleksfull mot honom nu. Han närmade sig mig flera gånger igår och jag bara drog mig undan varenda gång. För jag vill nästan inte att han tar i mig, i allt det äckliga som är jag just nu. Han säger att jag är vacker, att jag har perfekta ben och perfekta bröst men jag vet att det bara är för att han är kär i mig som han säger så. Mina äckliga ben är inte bra någonstans, de är bara så fel hela dem. Nu var det inte alls det här jag tänkte skriva om idag men ja...självhatet tog över som det brukar. 

Hej då 55!

Oj vad fullt upp jag har haft! Inför nyår och allt. Trodde att jag skulle hinna skriva mer innan nyårsafton men nej.
 
Angående nyårslöften så gör jag inga såna. Har inte lovat något på säkert tio år. Kan inte hålla löften ändå. Visst, jag vill lova att jag ska hålla min nuvarande matplan, gå ner till 45 och sen vara glad, men jag har blivit besviken så många gånger tidigare så jag håller mig till intentioner.
 
Idag var vikten under 55! Äntligen, var nog en månad sen sist om inte mer som jag ens såg 54.x på vågen. Så idag är jag peppad, nu kan det bara bli bättre.
 
Gårdagen var helt konstig matmässigt. Jag är två knäckebröd till frukost, sen åt jag fem! muffins med smörkräm typ runt sju-åtta på kvällen och vid midnatt åt jag en näve vindruvor och lite sallad. De blir ju typ 1000 kalorier men inte speciellt fina sådana... 
 
Annars har mina senaste dagars mat varit bra. Flera dagar som jag undvikit middag och bara tagit något lätt istället, och frukost har nästan alltid bestått av två-tre knäckebröd. Och jag har sett reklam för billigt naturgodis och låtit bli att köpa! Vilket är en ganska stor grej för att vara mig, då jag typ alltid måste "passa på" vid såna erbjudanden. En annan sak som hjälper mig att inte köpa för mycket är att jag fortfarande inte fått tag på något jobb sen utbildningen slutade, en månad sen, så alltså noll i inkomst för denna månaden. Sökt typ tio så de måste ju nappa någonstans snart. 

RSS 2.0