It's just the end of days

Jag känner mig lite dum, öfr jag upptäckte att jag har fått kommentarer på ett inlägg för flera månader sen som jag inte såg då, och inte heller svarat på. Eventuellt kan jag ha läst dem och glömt bort det för jag var väldigt sjuk i april/maj och orkade inte med någonting över huvud taget...

I alla fall, jag har skött maten hyfsat bra de senaste dagarna, middagarna har inte blivit för mycket, jag har valt att stilla suget med morötter eller vindruvor. Frukosten är i princip samma varje dag, fil, blåbär och musli och två knäckemackor med valfritt pålägg, landar på ~300 kcal.

Sen har mina senaste dagar sett ut så här:

Fredags
Frukost på förmiddagen, ungsstekt potatis typ 200 kcal klockan halv elva på kvällen och en öl.
Minus: 30 minuter träning löpning plus lite styrka ~300 kcal.
Totalt ca 300kcal.

Lördags
Frukost på morgonen, qournfärssås och pasta vid 18 och alkohol i form av rom+sf powerking och lightcola plus en eller två öl.
Totalt ca 1200 kcal.

Söndag
BAKISDAG! Herregud det var längesen jag var så brutalt bakis med tanke på att jag inte söp mig totalwasted!
Lyckades typ spy på morgonen enbart för att få bort illamåendet, och det gick! På en timma gick jag från att ligga som ett kolli i sängen till att jag kunde springa ner på stan! Dock var jag "tvungen" att käka för att må bra.
Några nävar bananchips på förmiddagen.
FYRA smörgåsar med massa ost och fem kakor.
Stekt kyckling i philadelphiasås och pasta.
Totalt ca 1600 kcal.

Ja fyfan för igår, men jag kände att de där chipsen på morgonen räddade min dag verkligen. Jag hade nog legat i sängen hela dagen annars, nu kunde jag ju komma upp och röra på mig!

Idag har jag inte gjort så mycket av nytta alls.. Fixar inför skolan och planerar saker med kompisar. Försöker få till den satans desingen också, jag kommer nog aldrig bli nöjd hehe..

Don't be afraid, I won't hurt you!

Det har varit långt ifrån en bra dag, men jag trivs ganska bra med mig själv just nu.

Jag har kommit på en sak, att ha den här bloggen och uppdatera den bra, minst en gång i veckan, kommer vara precis den motivationen jag behöver för att sköta mig med maten. Jag vill ju kunna visa att det går bra för mig, så att ni läsare kan tycka att jag är "duktig".

Jag har precis varit ute och sprungit. och nej, jag är INTE duktig med mitt springande, jag spreang i mars, sen dess har jag inte sprungit en enda gång! Men nu har jag precis hittat en motionsslinga inte alls långt hemifrån så jag kan springa på grus och slipper asfalt (Asfalt är döden!).

Dock blev jag väääldigt förvirrad, när det stod att slingan är 2,5 km, jag sprang den två varv + kanske 0,5 km dit och hem och väl hemma kollade jag på klockan och det hade bara gått 27 min! Jag har isf sprungit med en hastighet av 12 km/timman! När jag inte har tränat ordentligt på flera månader! Visst att jag hade grym kondition förr i världen med det var ju 6 år sen! Jag fattar ingenting, tror nästan att slingan är felmärkt...

Förutom löpningen har jag inte gjort mycket idag, men maten har trots allt bara varit frukost klockan 11 imorse. Grymt!

Imorgon tänkte jag fixa lite inför skolan och kanske hjälpa en kompis med hennes kursböcker, och sen på kvällen blir det förfest och utgång!

Kanske kanske...

Har fått lite mer hopp än igår.

Kanske kanske kommer det lösa sig för mig i höst. kanske att jag vågar skicka in ansökningspapprena till csn nu. Jag är sån att jag inte vågar ta ut något i förskott så jag har inte sökt eftersom jag inte visste om jag skulle.

Har ätit frukost idag, planerar hamburgare till kvällen (hemgjorda) och hoppas hoppas att jag kan stå emot och bara ta en. Det finns grönsaker och jag är sugen!

Det är mitt problem, jag äter inte för att jag är hungrig, jag äter bara för att jag är sugen. Måste ha nåt i munnen. Försöker dricka kaffe, te, energidricka, funlight, vatten, men det räcker inte. Jag blir inte tillfredställd av det. Äter läkerol när jag inte står emot.
Igår åt jag en hel ask läkerol. På...kanske två timmar.
Måste lära mig att tugga tuggummi då.

Och jag vet att min bloggdesign är åt helvete ful, jag är värdelös på sånt verkar det som. Ska försöka ordna det nu när jag tänkte bli lite mer aktiv här.

Nu ska jag ut på stan och göra ärenden, hoppas komma hem med massa garn!

Framtid?

Idag har jag gråtit, och i helgen hade jag min värsta ångestattack på väldigt länge. Jag känner mig så jävla sjuk just nu. Hjälper inte med min psykolog, jag vill komma till vuxenpsyk så någon kan hitta det riktiga felet på mig.
Mitt liv är ett virrvarr just nu, jag har panik för hösten för det är inte helt fixat vad jag ska göra. Det är inte alls fixat faktiskt, jag är reserv på den enda utbildningen jag har chans att gå.
Jag trodde jag skulle gå en annan kurs men jag gick från toppen till botten på en vecka, från helt säker till att det inte finns en chans för mig. FUCK! Jag vill vill vill men får inte. Hatar universitetet, var så mycket lättare på gymnasiet, där fick du alltid fortsätta och hade du missat något så löste det sig längre fram (okej jag vet att det inte är så men jag hade inga problem med skolan då). Nu, varför ska jag gå och ha ångest över skolan hela tiden när jag egentligen borde ta det lungt med det ÅTMINSTONDE!
Maten har gått åt helvete också det senaste, jag gjorde en sån där klassisk att jag lyckades komma ner till 53 kg iaf men sen förstördes det och nu är jag uppe på 56 igen. Jag som trodde att jag hade besegrat 56 för alltid, att jag inte skulle komma över 55 på väldigt lång tid.
Min plan nu är att jag äter frukost varja morgon (faktiskt!) och sen bara äter middag. Funkar inte varje dag för jag är ju expert på att fuska med en smörgås emellan men detta är planen. Längtar till jag (förhoppningsvis) börjar plugga igen så jag får RUTINER.

RSS 2.0