Oj vad snabb jag är..!

Redan nu uppdaterar jag igen! Brukar inte vara så här försigkommen.

Jag vägde mig imorse. Frustrerad, det händer ingenting! Jag har stått kvar på ungefär samma vikt i två månader, även om jag äter runt 1000 kcal per dag! Jaja, jag vet vad det beror på, det är helgerna som förstör det. Då blir det fest, och när det är fest så blir det alkohol och ofta massa snacks, och så har den duktiga veckan varit helt i onödan!

Därför har jag bestämt att jag ska försöka dra ner på alkoholen. Bra både i hälsosynpunkt och i kalorisynpunkt. Ska försöka att dricka högst en dag i veckan, och inte så mycket den gången. Kanske två glas vin? Håller jag det, och håller mig borta från jordnötter och nachochips så KOMMER detta gå. Och då kanske jag inte behöver lika mycket alkohol för att bli glad i hågen, hihi.

Idag har jag varit hos min psykolog, och sen har jag varit i skolan. Vi har en ganska flummig uppgift nu som vi ska redovisa i grupp på torsdag, men nästan ingen i gruppen förstår riktigt vad den går ut på... Får göra vårat bästa, jag oroar mig mer för den individuella uppgiften som ska in nästa tisdag. Ghaa, inlämningar hela tiden! Men universitetet är kul i alla fall, och jag läser ett ämne jag verkligen tycker om.

Har suttit och trixat med bloggdesignen, och även om sidan ser nästan likadan ut så fick jag till en del iaf, men det ska bli mer snart.

Har läst lite andra bloggar i samma stil som min nog kommer bli, och tiden bara flyger iväg! Måste dra hem nu och laga till lite middag, fasen att det alltid blir så sent. Tycker inte om att äta för sent, även om det går bra fram till ca åtta på kvällen. Tyvärr vill killen ofta inte äta förrän senare än så, och inte börjar han göra mat heller så det måste vara jag som drar i det och då blir klockan ofta nio-halv tio innan vi hinner äta. Blä. Gillar inte. Svårt att äta lite när man bor ihop, och allra helst när jag har en pojkvän som ÄLSKAR fet mat. Men jag gör så gott jag kan.

Imorgon ingen skola. Ska försöka få tummen ur och baka bröd. Har tänkt göra det i flera dagar, tycker killen behöver smaka mitt goda bröd. (Hoppas han äter upp hela själv).

So long!

Nu blir det åka av!

Äntligen har jag fått tummen ur och skaffat bloggen som jag tänk göra i säkert tre månader nu!
Eftersom jag vet hur jag fungerar så kommer jag inte skriva med intentionen att uppdatera varje dag, för jag har varken diciplin eller ork att hålla det. Istället kommer jag uppdatera kanske en gång i veckan och skriva lite längre inlägg de gångerna. Hoppas att jag kan hålla detta nu!
Jag har inte bestämt hur utlämnande jag ska vara här, men det är en anonym blogg, eftersom jag kommer prata om förbjudna ämnen, och dela med mig av tankar om min kropp, mat och att gå ner i vikt. För det är det jag håller på med nu, viktminskning.
Jag behöver inte ljuga för mig själv, jag vet att jag försöker gå ner i vikt, hålla igen på maten. Jag har gjort det innan, med väldigt bra resultat, men nu ska jag försöka att inte gå ner för mycket, bara så att jag kommer en bit under gränsen för undervikt.
Fan, skulle mina kompisar läsa det här skulle de slå ihjäl mig, med tanke på vad jag har varit med om innan.
Lika bra att jag berättar med en gång; jag har legat på sjukhur för ätstörning, jag har sondmatats, jag har gått i terapi i över ett år, men jag har inte blivit frisk. Inte helt, eftersom jag strävar neråt nu igen. Men vad ska jag göra? Jag kommer inte på något bättre att prestera bra i just nu, inget som jag kan bli riktigt stolt över själv. Jag vet att jag inte kommer kunna vara underviktig hela mitt liv, men jag kan juu få vara det ett tag, så att jag kan se på min kropp ibland och i alla fall tycka den är fin.
Nu måste jag gå, so long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0