Orgelmusik till min undergång

Här sitter jag i monumental undergångs-orgelmusik, käkar less-fat-popcorn och dricker vodka-ligth cola.
Blev tipsad om Felice Fawn genom cigarretterochkaffe´s blogg, och gud vad snygg hon är! Jag är helt hänförd, och så tagen av hennes personlighet! Att hon ger så spot-on svar på alla dumma kommentarer som riktas mot henne, bland mycket annat!
 
Och själv sitter jag här och bara önskar att jag vore lika underviktig själv! Visst förstår jag hur motsägelsefullt det är. Men jag vill ändå! Jag har bara haft en period av riktig undervikt. Och den höll bara 6 månader. Så jag trägnar efter den! Att bara få vara så underviktig att mensen försvinner igen! Att folk blir uppmärksamma på det (även om de inte säger något, för det gör de inte). Att blodådrorna visar sig på underarmarna utan att man anstränger sig! Shit!
 
Samtidigt. Att Behöva se sina föräldrar lida för att de inte kan hjälpa en. Att avböja alla förfrågningar till fika för att de kommer innefatta bulle/kaka/smörgås. Att inte kunna gå på bio för att alla runt omkring prasslar med olika kalorifyllda påsar. Usch. Skit.

Börja om på nytt

Jaha, då har jag misslyckats med att uppdatera i alla fall! Jag saknar att skriva när jag inte gör det men jag har så mycket annat så jag har verkligen svårt att hinna! Den största anledningen är nog att jag inte vill skriva hemma för att L inte ska se något.
 
I mitt liv har det hänt en massa massa saker sedan oktober. Jag orkar/kan inte ta upp allt här men jag kan säga att det är både många bra och många dåliga saker. Så jag har mått mycket skit, alltså jättedåligt, varvat med att vara lycklig och glad.
Tyvärr är det så att jag inte kan vara glad och nöjd en hel dag, jag blir alltid jättedeppig någon stund.
 
Nyår var fint, hade jätteroligt med kompisar typ hela kvällen. Drack inte för mycket så jag har inga minneslyckor och drack inte för lite så jag hade tråkigt. Bara en incident som gjorde att jag låg och grät på badrumsgolvet en halvtimme, men det är väl vad som brukar hända på vilda fester?
 
Fuck that. Jag har väl bestämt mig fyra gånger att "nu ska jag verkligen gå ner i vikt ordentligt". Haft asmycket motivation, som bara har upprätthållts i en dag. Julen har inte gjort att jag gått upp (eller jo kanske ett kilo) men jag har hållt mig på min vanliga envetna vikt 55 plus/minus ett kilo. Orkar inte..!

RSS 2.0