Stagnerad?

Jo, angående vikten då, jag väger mig som vanligt varje dag och jag vet som vanligt inte om jag kan lita på min våg eller ej, men idag stod den på 54. 53.5 när jag flyttade på den. Försöker tänka att jag alltid är sämst på helgerna så att ändå stå här på tisdag är okej. Så kanske jag hinner ner lite mer till helgen. Vill se 52.5 nu! Mitt emellan 50-strecket och 55-strecket. Det är mitt nästa mål.
 
Eller egentligen är mitt mål att inte komma upp till 55 någon mer gång, men jag menar lite större mål än så måste jag ju ha!

Kulturtant, yes I am!

I helgen var det bok-och biblioteksmässan i Göteborg, och jag var där! Det var inte helt sj'älvklart att jag skulle gå för jag behöver spara pengar nu men jag kände att det fick vara värt det, så får jag spara på något annat istället. Typ kläder..
 
Jag sprang runt på svenska mässan i flera timmar iaf, och det kändes i benen och fötterna. Fick spanat in lite kändisar, massa nya böcker (som jag inte köpte) och sprang på ett tiotal kompisar. Hade med mig lite massäck för jag vet att jag skulle fått blodtrycksfall annars och det är inte värt det. Men allt det jag sprang omkring måste gjort att det gick på ett ut.
 
Sex timmar blev det, allt som allt, och efteråt satt jag och ett par kompisar utanför och pustade. Såg igår att det hade varit 90000 besökare. Det är ju helt galet! Och även om jag inte köpte något så fick jag två påsar med material med mig hem, gratis såklart. Plockade på mig godis också som jag ska ge till L, och kanske till någon kompis. Inte ett dugg sugen på det själv, tur att de flesta montrar bara har läskiga karameller och inte kakor som jag kan överäta mig på!
 
I lördags kväll var jag dessutom ute och dansade!
Det var ordentligt med dans i tre timmar, jag var helt genomsvettig men kunde inte låta bli att dansa för det var underbara låtar om och om igen! Och inte drack jag så mycket heller, det gillas både för att jag ska få ut mer av dansen och för att jag inte slösar kalorier på det. Har ju bestämt mig för att köper jag dricka ute ska det bara vara vin, ingen öl här på länge. Tycker ju om öl jättemycket men det är sådana kolhydratbomber så det är inte värt det!
 
Hehe, det blev ett långt och kulturellt inlägg (sort of), hoppas jag inte tröttade ut er!

Over and over and over and over....

Jag har verkligen varit helt kass på att skriva nu ja. Kommer tappa alla mina läsare, jippi! >_<
 
Nä men jag har verkligen inte haft tid! hade jag kanske inte innan heller men då försummade jag mitt privatliv istället, nu försöker jag att inte sitta vid internet riktigt lika mycket som vanligt, och då blir bloggandet lidande.
 
Kan ju skriva ett litet inlägg om helgen som var, den var skön och inte så ångestfull som jag hade befarat, så det ska jag se till att knåpa ihop. Matsammanfattning kommer kanske, men inte idag är jag rädd (skriver iaf upp i en skrivbok så att jag inte ska glömma bort).

RSS 2.0